Menu

Takbyte

- Ett nytt tak gör mycket för husets helhetsintryck.

Det bästa skyddet är det ovanifrån

Att lägga ett nytt tak kräver noggrann planering. Ett nytt tak innebär ett säkert skydd från utomhuspåverkan, samtidigt som det gör mycket för husets helhetsintryck.

När du anlitar oss på Larssons Byggservice innebär det du slipper kostnaden för att hyra ställning, eftersom vi har egen ställning. När väl ställningen är på plats, och därmed vår arbetsmiljö är säker, tar vi först bort det gamla teglet och den gamla läkten och lägger sedan ny stark och godkänd underlagspapp på den gamla. Är underlagstaket skadat eller gammalt byter vi det också, oftast med råspont täckt med takpapp.

Därefter montera vi de nya takpannorna. Du väljer själv vilken färg och kvalite du vill ha på takpannorna från vår leverantör Benders som erbjuder ett brett utbud av takpannor i betong och lertegel.

Vi byter också rännor och stuprör och ordnar med plåtarbetet, till exempel inklädnad av en skorsten, genom våra duktiga plåtslagare.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på telefon 0370-708 82 eller via mail info@larssonsbyggservice.se så svarar vi gärna på dina frågor angående takbyte.