Menu

Kök

- Välkommen till husets samlingspunkt.

Hemmets hjärta

Köket brukar kallas hemmets hjärta. Oftast är det här hela familjen träffas och umgås tillsammans. Vi skräddarsyr ditt nya kök helt efter dina önskemål, allt till ett konkurrenskraftigt pris.

Varje människa är unik, därför ska också ditt kök passa dig och din familj och er situation avseende planering och utförande. Frågor att ta ställning till är bland annat antalet skåp, köksö eller inte, val av kyl och frys, modern eller klassisk stil, vitt eller rostfritt, laminat eller solid bänkskiva. Hantverk med hög flexibilitet och stor valfrihet är vårt ledord.

I praktiken

Oftast har våra kunder en idé som vi, i ett första möte, samtalar kring. Vi har stor erfarenhet av vad som fungerar i praktiken, något som kommer dig som kund till del. Efter det inledande mötet besöker kunden sin kökstillverkare och beställer hem sitt nya kök. Vi arbetar primärt med Lidhultskök, som är kända för att tillverka kök med hantverkstradition, men kan sätta in kök från valfri köksleverantör – från IKEA till Ballingslöv. Du bestämmer hur du vill att ditt nya kök ska se ut.

Efter beställning från köksleverantören får vi på Larssons Byggservice ett leveransdatum. När köket är levererat till dig påbörjar vi renoveringen. Två till fyra veckor senare är ditt nya kök på plats.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på telefon 0370-708 82 så svarar vi gärna på dina frågor angående köksbyte.