Menu

Nytt badrum

- Bygg ditt badrum enligt Säkra Våtrum (GVK).

Gästtoalett eller lyxigt drömbadrum för hela familjen?

Genom åren har vi renoverat och byggt en mängd olika badrum – alltifrån gästtoaletten till det stora lyxiga badrummet för hela familjen. Och allt däremellan.

Badrummet är ett av husets viktigaste rum och platsen där du ofta börjar din dag. Därför är det viktigt att såväl badrumsmöbler och kakel och klinkers är genomtänkt. Här hjälper vi gärna till med tips och idéer. Vi har mattprover och kataloger med kakel och klinkers från våra samarbetspartners Höganäs, Happy Homes och Konradssons kakel.

Säkra våtrum och godkända produkter

Vi följer försäkringsbolagens krav och uppför våra badrum efter branschregler, däribland Säkra våtrum som är GVKs branschregler för tätskikt i våtrum.

Badrum – ett hantverk vi tar på största allvar

Att renovera ett nytt badrum innebär ett hantverk och är en process som tar tid. Vi räknar med cirka fyra veckor för att renovera ett badrum. Den långa tiden beror på att det är många moment med många olika hantverkare inblandande. Därutöver har vi torktid att ta hänsyn till, något som är svårt att forcera.

Det är dessutom mycket att tänka på när det gäller till exempel plattsättning: alltifrån storleken på plattorna – med grundregeln små plattor på golv och större på vägg – till lutning och fall mot brunnen.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på telefon 0370-708 82 eller via mail info@larssonsbyggservice.se så svarar vi gärna på dina frågor angående badrumsrenovering.