Menu

Lösvirkeshus

- Med hög kvalitet och till en lägre kostnad bygger vi ditt helt unika hus!

Se huset växa fram

Lösvirkeshus innebär att vi helt och hållet, från ett paket virke, på plats bygger ditt drömhus. Du bestämmer själv stil, storlek och planlösning och väljer fritt de ytskikt och material du vill ha. I normala fall tar det cirka fem till sju månader att uppföra ett hus.

Totalentreprenör

När du anlitar oss på Larssons Byggservice får du en engagerad partner som hjälper dig med helheten. Vi samordnar löpande projektet olika faser och har all kontakt med såväl elektriker som målare och rörmokare. Kontinuerligt har vi byggmöten där vi diskuterar era funderingar och önskemål och saker som rör projektet. Inget lämnas åt slumpen.

Beprövad byggteknik

Vi bygger med beprövad byggteknik som vi vet fungerar i praktiken och använder endast godkända material som samverkar. Under hela byggprocessen utför vi egenkontroller och följer kvalitetsplan för att uppnå bästa resultat. Önskar du en smidig inflyttning bygger vi ditt hus helt nyckelfärdigt med grovplanerad trädgård. Något vi gjort i våra senaste projekt tillsammans med Länsförsäkringarna.

Projektering

Behöver du hjälp med projektering av huset har vi nära samarbetspartners som hjälper dig att skapa ditt drömhus.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på telefon 0370-708 82 eller via mail info@larssonsbyggservice.se så svarar vi gärna på dina frågor angående nybyggnationer.